Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Ndihma Teknike
   
  Ndihma Teknike
  Udhezuesi Automatik
  Probleme me Modemin
  Prob. me Karten e Rrjetit
  Konfigurim E-Mail
  Ndihma Teknike
 
Konfigurim E-Mail

Konfigurimi i adreses se emailit ne Outlook Express
- Te menuja Tools, zgjidhni "Accounts"
- Zgjidhni "Mail" te dritarja Internet Account, dhe me pas klikoni tek "Add"  dhe zgjidhni "Mail" ne kete menu.
- Tek kutia Display Name, shkruani emrin qe doni te shfaqet ne accountin tuaj (psh. John Smith) dhe me pas klikoni "Next"
- Tek kutia Email Address, shkruani adresen e plote te emailit (sigurohuni qe te keni shtuar  "@albaniaonline.net" ose "@albmail.com”  psh. johnsmith@albaniaonline.net dhe me pas klikoni "Next"
- Tek "My incoming mail server…" duhet te selektoni "POP3"
- Shkruani "mail.albaniaonline.net" ose mail.albmail.com ne varesi te llogarise se e-mail tek Incoming Mail (POP3, IMAP, ose HTTP) Server, gjithashtu edhe tek Outgoing Mail (SMTP) Server. Sigurohuni qe i keni shkruar ne menyren e duhur emrat e serverave dhe me pas klikoni  "Next" - Tek Account Name, shkruani vetem username (adresen tuaj te emailit por pa "@albaniaonline.net", psh. johnsmith).
- Tek kutia e fjalekalimit, shkruani fjalekalimin xxxxxxx, i cili ju eshte dhene se bashku me adresen e-mail.
- Nese deshironi qe Outlook Express te ruaje fjalekalimin, klikoni opsionin"Remember password".
- Mos klikoni tek "Log on using Secure…" . Klikoni "Next " dhe me pas klikoni "Finish"
- Tek menuja Internet Account 'Account’ selektoni ‘mail.albaniaonline.net', dhe me pas klikoni 'Properties.'
- Tek tab “Servers” te “Outgoing Mail Server” klikoni kutine “My server requires authentication” dhe me pas klikoni Apply.
- Klikoni tabin 'Advanced' dhe tek “Outgoing mail Server (SMTP)”, vendosni numrin nga 25, dhe mos klikoni kutine “This server requires a secure connection (SSL)”, ose vendosni 465 dhe klikoni kutine “This server requires a secure connection (SSL)”.
- Poshte opsionit “Incoming mail (POP3)”, numrin 110 lereni ashtu si eshte dhe mos klikoni opsionin “This server requires a secure connection (SSL)".
- Nese deshironi qe e-mailet tuaja te ruhen ne server klikoni "Leave a copy of messages on server", ne kete menyre ju mund te hapni emailet tuaja nga web. Ne rast se deshironi ti merrni vetem ne kompjuterin tuaj ne Outlook Express  mos e klikoni kete opsion.
- Klikoni “OK” dhe mbyllni dritaren tjeter.

Nese keni ndjekur hapat e mesiperme, emaili duhet te jete ne rregull.
Nese keni probleme, mund te na kontaktoni 04 4400123.

 
Ploteso te gjitha fushat!
Emri i Plote:
Nr Telefoni:
E-Mail:
Qyteti:
Adresa:
Sherbimi:

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo