Pikat e Shitjes    |    Rreth Nesh    |    Evente    |    Testo Shpejtesine    |    Super Oferta!    |    Webmail       
  Familje Biznes Suport Te Reja Kontakt
Internet    |   Telefonia Fikse    |   Primo Phone
   
  Informacione Ndihmese
  Pyetje te Shpeshta
  Avantazhet e Internetit
 
Pyetje te Shpeshta

Cfare eshte e mundur te behet me shpejtesine 1Mbps, 2 Mbps, 4 Mbps, 8 Mbps?
Te gjitha paketat jane te pershateshme per cdo funksion te mundshem ne internet: per hapjen apo shkarkimin e email-eve, navigimin ne faqe te ndryshme, degjimin e muzikes apo shkarkimin e filmave. Ndryshimi i vetem eshte shpejtesia e ofrimit te sherbimit. Midis kater paketave, me e mire eshte ajo me shpejtesine me te larte te mundeshme, te ofruara nga kompania jone ne nivelin me te larte te cilesise dhe besueshmerise.

Cila eshte alternativa me e mire per shkarkimin e filmave apo muzikes?
Alternativa me e mire per shkarkimin e filmave apo muzikes eshte ajo me shpejtesine me te larte te mundshme. Kjo, per klientin do te thote shkarkimi i materialit te nevojshem sa me shpejt te jete e mundur. Te treja paketat ofrojne mundesine e shkarkimit ne menyre te shpejte, pa limit dhe ne cdo moment te dites. Me oferten tone per 2 Mbps, mund te shkarkoni gjithcka qe deshironi: ne pak minuta mund te degjoni kenget e fundit, brenda ores mund te shkarkoni filmin tuaj te preferuar.

Cila eshte alternativa me e mire per pjesemarrjen ne rrjetet e ndryshme shoqerore ne web?
Te gjitha alternativat jane te perdoreshme. Ne keshillojme shpejtesine 1 Mbps ku faqet hapen pa problem dhe ju nuk do te jeni te detyruar te prisni jo me shume se 5 sekonda per hapjen e faqeve, edhe ne rastet kur keto faqe jane te ngarkuara. Flisni pa fund me njerezit tuaj te dashur, pa asnje nderprerje.

 

 
Infoline Primo
 
Voip
 
 
Primo Communications   |   Treguesit e Cilesise se Sherbimit   |   Vende Pune   |   English Credits
© 2009 Primo